Societat

Detenen un home a La Seu acusat d'homicidi imprudent i conducció temerària

L'accident va tenir lloc al juny, a les Valls del Valira, i va provocar la mort d'una dona alemanya

El detingut ha passat avui a disposició del jutjat de guàrdia

Els Mossos d'Esquadra han detingut a la Seu d'Urgell un home de 62 anys, presumpte autor d'un delicte d'homicidi imprudent i conductor temerària. El 4 de juny, es va produir un accident a les Valls del Valira, a la carretera N-260, en què va perdre la vida una motorista alemanya de 52 anys.

L'atestat policial conclou que el turisme conduït pel detingut va envair el sentit contrari en perdre el control del vehicle, després d'un avançament. El turisme va xocar frontalment amb la motocicleta. El conductor del turisme va resultar il·lès, però la dona que conduïa la moto va morir en l'accident.

L'avís es va rebre a dos quarts de tres de la tarda. La víctima viatjava amb un grup de motocicletes que circulaven en direcció sud.

Ahir, el conductor del turisme va comparèixer a la comissaria de Mossos de la Seu d'Urgell. No tenia residència a l'Estat espanyol, ja que és veí d'Andorra la Vella, i per això va quedar detingut. L'home ha passat avui al matí a disposició del jutjat de guàrdia en funcions d'instrucció d'aquesta ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.