Es reuneix el consell de Ciutadania de Canovelles per impulsar el civisme

La quarta sessió plenària del Pla de Ciutadania, iniciat a l'octubre de 2006 amb la finalitat de donar acollida a la població nouvinguda, fomentar la bona convivència entre la població nouvinguda i l'autòctona i arribar a la cohesió social es va celebrar dimarts a Canovelles.

Durant aquest any i de cara al 2010, tal i com es va explicar a la sessió plenària, es vol treballar el tema del civisme (respecte a l'entorn, diàleg, tolerància a les demés cultures, respecte, etc.) principalment perquè és un tema global i que preocupa a la majoria dels habitants de Canovelles, segons es va explicar en la reunió. Així mateix, s'aspira, segons va dir-se a una societat on autòctons i immigrants treballen conjuntament fent participació al peu de la igualtat podrà considerar-se una societat inclusiva, cohesionada i capaç de generar un sentiment de pertinença, amb aquestes paraules es va tancar la sessió, que va voler destacar també el caràcter participatiu dels propers projectes a Canovelles.

El consell de Ciutadania ha estat durant tot aquest temps un òrgan de participació on les entitats i la ciutadania juntament amb les institucions discuteixen, analitzen i proposen les directrius de les polítiques públiques relatives a la nova ciutadania. Gràcies a aquest treball conjunt s'han aconseguit millores considerables al municipi, com el disseny d'una Guia de Benvinguda a Canovelles, la implantació dels Agents d'Acollida, el servei de Mediació Intercultural Veïnal, la Jornada de Bones Pràctiques Municipals, i la Festa Intercultural de les Entitats, entre d'altres projectes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Participació de rècord a la Fira d’Espàrrecs

Gavà
societat

El 35 % dels Mossos pateix depressió, estrès o ansietat, segons un estudi

barcelona
SANT JULIÀ DE RAMIS

Els germans Roca obriran el restaurant de la Fortalesa de Sant Julià el 16 de maig

SANT JULIÀ DE RAMIS
SALT

L’Espai Gironès celebra el 19è aniversari repartint més de 1.200 regals

SALT
CASTELL I PLATJA DA’RO

La primera llavor de la cooperació Guíxols-Vall d’Aro, al mercat laboral

CASTELL I PLATJA D’ARO

Nova càtedra en sostenibilitat a la UPC de Terrassa en col·laboració amb TÜV SÜD

TERRASSA
GIRONA

Uns 900 infants participaran en la 16a edició de la Fira de la Ciència

GIRONA
recerca

Un estudi de la UAB obre la porta a noves teràpies contra el Parkinson

Cerdanyola del Vallès
GIRONA

Més de 700 multes per dificultar l’accés a la via pública en menys de 15 dies

GIRONA