Societat

SUCCESSOS

Detingudes per robatoris en pisos de l'Ametlla de Mar

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres dones com a presumptes autores de dos robatoris en habitatges que van tenir lloc el 4 i el 19 d'agost en dos habitatges de l'Ametlla de Mar. En tots dos casos es va denunciar robatori amb força a l'interior dels pisos, però en cap dels casos els propietaris eren a l'interior de l'habitatge. Amb tot, quan tornaven cap a casa van trobar-se amb tres dones, que serien les responsables del robatori. Pel que fa al modus operandi de les delinqüents era sempre el mateix, així segons els Mossos d'Esquadra seleccionaven un bloc de pisos de fàcil accés, forçaven el bombí de la porta principal del pis i es dirigien a l'habitació per robar principalment joies i diners. Una de les dones no accedia a l'edifici sinó que s'esperava fora al carrer per tal d'avisar les altres membres del grup si veia venir algú.

Les detencions es van realitzar amb la col·laboració de la policia local de l'Ametlla, que va rebre l'avís d'un veí que afirmava haver vist tres dones amb una actitud sospitosa. Una de les detingudes també és responsable de falsificació de document públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.