Societat

Els veïns tornen a ocupar els CAP desallotjats

Un centenar de persones tornen a ocupar aquest dimecres a la nit l'ambulatori de Ca n'Oriac de Sabadell després del desallotjament policial

També tornen les ocupacions a Badia del Vallès, Castellar del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda

24 hores després de ser desallotjats per la policia a petició del departament de Salut els veïns han tornat aquest dimecres a la nit a ocupar els CAP del Vallès.

Un centenar de veïns de Sabadell han tornat a ocupar durant la nit el Centre d'Atenció Primària de Ca n'Oriac de Sabadell.

“Ahir ens van amenaçar que havíem de sortir, per les bones o les dolentes i avui s'ha concentrat aquí força gent perquè no ens facin fora”, ha explicat un dels membres de la protesta, Héctor Giménez Catalan.

Les protestes han tornat també al CAP de Badia del Vallès ocupat també aquesta nit per un centenar de persones , així com a Castellar del Vallès i a Santa Perpètua de Mogoda.

La nit del dimarts al dimecres els Mossos d'Esquadra van desallotjar els veïns que feia un mes que ocupaven els CAP del Vallès.

Els protagonistes de la protesta ja han advertit que no tenen intencions de deixar de concentrar-se al centre mèdic per les nits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.