Societat

Morella presenta la 755ª edició de la Fira

Es tracta d'un mostrador dels productes típics de Morella, on hi ha un vincle d'unió entre els seus principals sectors econòmics, la ramaderia i el turisme

El regidor de desenvolupament rural, Rafael Pallarés, el president de l'Associació Firal, Joel Pascual, i l'informàtic, Raúl Franz, han presentat la 755º edició de la Fira de Morella i la nova pàgina web www.firademorella.es.

Les principals novetats respecte a anys anteriors són l'increment d'estands i de la zona d'exposició i els menús que elaboren els restaurants per a reivindicar la carn de la zona.

La Fira de Morella és un gran aparador dels productes i serveis locals, on hi ha un gran vincle d'unió entre els principals sectors, com són el turisme i la ramaderia, sense oblidar la indústria. A més, Morella porta més de set segles i mig organitzant aquest esdeveniment, però esta és una Fira jove, amb un gran esperit de renovació i adaptació als nous temps.

En l'aspecte de renovació, Pallarés recordava que enguany s'ha canviat part de la junta directiva de l'Associació Firal. Així, el nou president, Joel Pascual, presentava l'edició número 755 d'aquesta cita en el calendari morellà, assegurant que “ja està tot preparat per a la Fira, després de les últimes reunions mantingudes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.