Festes populars i fires

SARRIÀ DE TER (Gironès)

XIII Jornades del Paper

Titelles, a la festa

Sarrià de Ter s'empapera en la tretzena edició d'aquesta fira monogràfica dedicada al paper, amb tallers, espectacles, exposicions i mercat artesà

La tretzena edició de la Fira del Paper està dedicada al món dels titelles, amb diferents tallers per a petits i grans i l'espectacle inaugural Ros Melógamo Mínimo, un muntatge per a adults a càrrec de la companyia Angélico Musgo –al llarg de l'acte, dissabte a 2/4 de 9 del vespre, se servirà una copa de cava i paperets de Sarrià–. El plat fort de la festa arribarà diumenge, quan una cinquantena de parades envairan el carrer Major amb tota classe de productes relacionats amb el paper, tallers (per fer màscares, titelles, xapes, aprendre a fer paper a mà...) i una mostra de productes de paper. També hi haurà un espectacle infantil amb titelles i la tradicional desfilada de vestits de paper, que enguany, i per primera vegada, va a càrrec de l'associació local Dones del Coro.

La programació es completa amb dues destacades exposicions: una de fotografies de Joan Puigdemont, més conegut com a Putxy, a la sala La Caixa, del 2 al 28 d'octubre; i una altra dels vestits de paper del Casal Onyar, que mostraran tretze creacions en homenatge a les tretze edicions que porta la fira –del 2 al 28 d'octubre, a l'antiga biblioteca de Sarrià (per a visites, 972 17 02 11).

La fira de diumenge omplirà el carrer Major, una bona oportunitat per descobrir l'artesania del món del paper però també per gaudir d'un carrer amb història, ja que en els seus orígens formava part del camí reial de Girona a Perpinyà. Les referències dels seus hostals als escrits del Baró de Maldà i el pas més recent del carrilet de Banyoles li atorguen entitat per figurar com a conjunt patrimonial del municipi.

1 i 2 d'octubre. En diferents escenaris. Fira diumenge, tot el dia, al carrer Major. Tel. 972 170 211.
www.sarriadeter.cat

LA PROGRAMACIÓ

Dissabte. A les 20.00 h, inauguració de les exposicions. A les 20.30 h, inauguració de les XIII Jornades del Paper al pati del Patronat amb espectacle de titelles per a adults. Se servirà copa de cava i paperets de Sarrià.
Diumenge. A les 10.00 h, obertura de la fira amb els Amics dels Gegants de Sarrià. A les 12.00 h, desfilada de vestits de paper a càrrec de l'Associació de Dones del Coro. A les 17.00 h, espectacle infantil i familiar En Pido i la Sisa, a càrrec de la Cia. Titelles de la Júlia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona