Societat

Baix Ebre / Montsià

Deltebre i Sant Jaume, contra les retallades

Els veïns de Deltebre i Sant Jaume d'Enveja es manifestaran conjuntament aquest diumenge al matí per protestar contra les retallades que el Departament de Salut ha fet als seus respectius centres d'atenció primària i per reclamar que se'ls restitueixi el servei.

A Deltebre, els han tret tres metges, tres infermeres i dos zeladors, i a Sant Jaume han suprimit una de les dues administratives i han quedat sense servei a les nits i els caps de setmana. Tot això es va explicar ahir en una reunió informativa a Deltebre a la qual també van assistir representants de l'acabada de constituir Plataforma per la Salut.

També ahir els diputats d'ERC al Parlament Carme Capdevila i Sergi de los Ríos, en una visita a les Terres de l'Ebre, van anunciar que el seu grup presentarà diverses iniciatives parlamentàries contra les retallades a la regió sanitària de l'Ebre. Entre altres temes, ERC vol que el CAP de Móra la Nova torni a obrir a les nits, els caps de setmana i els dies festius. Els diputats van criticar que l'actual secretari d'Estratègia de Salut, Francesc Sancho, s'hi oposés fa un any i ara amplie la retallada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.