Societat

Vallès Oriental

Cardedeu obre un centre d'ajut empresarial

És a l'antiga comissaria de la policia local

Disposa de 340 metres quadrats

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, va inaugurar ahir el Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu. El centre neix amb la voluntat de “ser un niu” que faciliti la creació d'empreses, per després marxar-ne, segons va explicar l'alcaldessa del municipi, Calamanda Vila. De moment, ja hi ha sis empreses que estan enllestint els seus projectes per poder ocupar un dels set mòduls que hi ha en aquest equipament de 340 m². El centre, situat a l'antiga comissaria de la policia local, també disposa d'una sala polivalent, una sala de reunions i punts de connexió per a autònoms i teletreballadors.

L'equipament ha costat 509.575 euros, 391.147 dels quals han estat aportats pels fons europeus Feder, 108.284 per la Diputació de Barcelona i 66.294 euros pel govern.

En el transcurs de la inauguració, Esteve va recordar que, durant el 2010, un total de 3.140 empreses es van crear a través dels 108 centres de serveis a les empreses de la demarcació de Barcelona. La majoria de les empreses, 1.654, estan relacionades amb el sector serveis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.