Societat

Col·lectius de Xirivella convoquen la festa Estellés

Es tracta de la segona edició i s'espera que en un futur pròxim s'establisca com a una data fixa de celebració

El 21 d'octubre a les 20 hores, al Centre Jove, es farà la festa Estellés a Xirivella. Enguany és el segon any que diverses entitats i agrupacions organitzen aquesta festa al poeta de Burjassot en diversos pobles Valencians. I serà el primer any en celebrar-se a Xirivella, organitzada pels Amics i amigues d'Estellés i amb el suport de les agrupacions locals de Compromís i del PSOE.

La festa consistirà en la lectura pública de poemes de Vicent Andrés Estellés i la representació d'una projecció sobre la seua obra. Segons Ricard Barberà, regidor de Compromís, “volem posar una primera pedra per establir una festa popular en els pròxims anys, oberta a tot el públic i on molta més gent, col·lectius i associacions puguen sumar-se”.

D'aquesta manera, aquesta localitat del vessant Sud de la comarca de l'Horta, s'afig al corrent popular que organitza anualment festes d'homenatge al poeta de Burjassot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.