Societat

tribunals

Apareix el coraller acusat d'un delicte d'incendi

Antonio Morán, un dels tres pescadors de corall que tenia un ordre de detenció per no haver-se presentat el 3 d'octubre passat als jutjats de Girona, finalment s'ha posat en contacte amb el seu advocat, Samuel García. L'home s'enfronta a una pena de 5 anys de presó ja que està acusat, juntament amb Pere Sureda i Josep Maria Lloveras, d'haver provocat per revenja un incendi en un mas de Cruïlles on vivia el cap dels Agents Rurals, Jordi Romeu, el 1999. Sureda i Lloveras ja van ser jutjats el 3 d'octubre, i ara fa falta saber quina serà la posició que mantindrà l'acusació particular que haurà de decidir si asseu Antonio Morán al banc dels acusats per jutjar-lo tot sol. Tot dependrà també de la sentència que dicti el jutge contra els altres dos acusats.

El lletrat Samuel García va explicar ahir que el seu client “no havia fugit mai”, sinó que no li havien arribat les citacions perquè havia canviat de domicili.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.