Societat

Una noia morta i tres ferits greus en un xoc múltiple a l'N-II, a Vidreres

Per causes que s'investiguen, hi va haver una col·lisió per envestida entre quatre vehicles

Deu persones han mort en accidents a l'N-II a la demarcació

Desena víctima mortal aquest any a l'N-II al pas per les comarques gironines. Una noia de 29 anys va morir ahir a la tarda després que es produís un xoc múltiple entre quatre vehicles al terme municipal de Vidreres. Els fets van tenir lloc al punt de dos quarts de sis de la tarda, quan els serveis d'emergència van rebre l'avís que s'havia produït una greu col·lisió a l'N-II amb persones ferides. Posteriorment, segons van informar els Mossos d'Esquadra, per causes que encara s'estan investigant, hi va haver una col·lisió per envestida amb quatre vehicles implicats, una furgoneta Mercedes Benz i tres turismes (un Renault Megane, un Peugeot 206 i un Citroën ZX). Per causes que es desconeixen, un dels vehicles va col·lidir contra un altre i va provocar el múltiple xoc. A conseqüència de la forta topada, va resultar morta la conductora d'un dels turismes, i tres persones més van resultar ferides greus, entre elles el conductor de l'altre turisme, que va haver de ser trasllat en helicòpter medicalitzat fins l'hospital Josep Trueta de Girona. A conseqüència de l'accident, des de dos quarts de sis de la tarda la calçada de l'N-II va quedar tallada en tots dos sentits de la marxa.

Per altra banda, un home va resultar ferit de gravetat després de patir una sortida de via al punt quilomètric 11 de la GI-555 i xocar amb un arbre, a Massanes. Una furgoneta que viatjava en sentit contrari també s'ha vist implicat en l'accident, però el conductor n'ha sortit il·lès.

LA DATA

8.8.2011
és el dia
que s'havia produït un accident mortal a l'N-II a les comarques gironines, fins al d'ahir.

LA XIFRA

9
accidents
mortals hi ha hagut a l'N-II des del gener de 2011 al pas per les comarques gironines.

“La carretera de la vergonya”

L'N-II al pas per les comarques gironines se l'ha rebatejada moltes vegades com “la carretera de la vergonya” a causa del mal estat en què es troba i per les obres inacabades al tram de Caldes de Malavella a Sils, i la zona de Vidreres. Des del gener de 2011, han mort en aquesta carretera una desena de persones en els nou accidents de trànsit que hi ha hagut al pas per la demarcació. Sils, Fornells de la Selva, Girona, Maçanet de la Selva, Pontós i Vilademuls són els municipis on s'han produït els accidents. El més greu va tenir lloc el 20 de gener a Sils, quan dos nois de 32 i 38 anys van morir al quilòmetre 697, en la zona d'obres, en una col·lisió entre dos vehicles. El darrer accident va tenir lloc a l'estiu, el 8 d'agost passat, a Vilademuls, quan un conductor de 39 anys va morir en un xoc entre un camió el vehicle que conduïa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
salut

El Col·legi d’Infermeres exigeix el triple de llevadores a Tarragona i l’Ebre

TARRAGONA
Infraestructures i serveis

La parada de Glòries del tramvia es posarà en servei el 9 de maig

Barcelona
estats units

Mor un segon denunciant de Boeing que havia alertat sobre problemes de qualitat

barcelona
PERPINYÀ

L’EsCat rep sis projectes per optar a ajudes de 2,2 milions d’euros

PERPINYÀ
SOCIETAT

Engeguen un dispositiu de vigilància per combatre el top manta a Cambrils

Cambrils
judicial

Comença el judici a l’acusat de matar un home per segrestar una dona i violar-la

cALONGE
societat

La Creu Roja va atendre unes 400.000 persones el 2023

Barcelona
infraestructures

Acabada la reparació de les rampes d’accés al passallís de l’Onyar

girona

La Setmana Cultural de la UPC ofereix quaranta activitats

TERRASSA