Societat

L'Aeroport Lleida-Alguaire prova les noves instal·lacions per a l'arribada d'esquiadors

La direcció ha fet un balanç positiu de l'assaig i ha observat alguns aspectes que caldrà millorar

L'equipament espera encara l'autorització ministerial per a la duana.

L'aeroport de Lleida-Alguaire ha provat aquest dijous el funcionament de les noves instal·lacions que han de permetre l'arribada de vols xàrters amb esquiadors britànics aquesta temporada d'hivern. Des de la direcció de l'aeroport, han fet un balanç positiu de la prova, que ha consistit en simular l'arribada simultània de tres vols, amb uns 120 passatgers. S'ha observat, però, que caldrà millorar alguns detalls com ara la senyalització. La temporada d'hivern començarà el 19 de desembre, amb l'operador britànic Neilson-Thomas Cook, que es preveu que porti a Alguaire uns 16.000 esquiadors. No obstant això, a hores d'ara l'aeroport encara no ha rebut l'autorització ministerial per a la duana.

Les obres d'ampliació de la terminal han suposat una inversió pròxima a 1,5 milions d'euros més IVA, uns 250.000 menys de la previsió inicial, segons ha explicat el director de l'aeroport de Lleida-Alguaire, Alberto López.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.