REUS (Baix Camp)

Reus Viu el Vi

La plaça, al servei del vi

Amb l'objectiu de promocionar els productes de qualitat de la seva zona d'influència, la Cambra de Comerç de Reus ha organitzat Reus Viu el Vi, la fira del vi de les DO del seu àmbit territorial. La mostra reunirà l'oferta de 57 cellers de les DO Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta. A més, cadascuna d'aquestes denominacions d'origen també disposarà del seu estand, així com l'Escola d'Enologia de l'IES Priorat de Falset i la Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili. Aquests dos centres formatius oferiran els seus vins de collita pròpia. Finalment, cal destacar noms com el de Josep Lluís Bonet, president de Freixenet, que inaugurarà la fira, o el de Juan Muñoz Ramos, president de l'Asociación Española de Sumilleria, que presentarà una ponència.

M.J. RAMOS

12 i 13 de juny. A la plaça de la Llibertat. Tiquet degustació, 6 euros. Inscripció tasts 977 338081. Horari: Divendres: 17.00 a 22.30 i dissabte, 11.00 a 14.30 i de 17.00 a 22.30 h.http://www.reusviuelvi.cat
www.reusviuelvi.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.