Societat

pallars jussà

Tremp estrena amb èxit el teatre nou

L'afluència de públic obliga a prorrogar ‘Pedra de tartera'

Ha començat amb bon peu la nova etapa del teatre La Lira, una sala creada als anys trenta, en temps de casals i ateneus populars, i reconvertida durant els darrers anys en un teatre modern amb una acústica acurada. Pedra de tartera, la versió teatral de la novel·la de l'escriptora trempolina Maria Barbal, dirigida per Lurdes Barba i Sergi Belbel, va ser l'obra escollida per inaugurar La Lira en aquesta nova etapa, i l'èxit va ser aclaparador: totes les butaques ocupades en les tres primeres funcions, fet que va obligar l'Ajuntament a programar-ne una altra la mateixa setmana passada.

La sala també funciona com a cinema, i durant aquests dies s'hi ha exhibit Les aventures de Tintín: el secret de l'Unicorn, la versió de Spielberg del còmic d'Hergé. La sala s'ha omplert amb un 80% d'espectadors de mitjana, segons les dades de l'Ajuntament. La sala té més de 250 places, en una població de sis mil habitants. Amb aquesta bona arrencada de públic, ara arriba l'hora de la veritat per a aquest equipament, en la construcció del qual la Generalitat, l'Ajuntament de Tremp i l'Estat espanyol hi han invertit 3,9 milions d'euros durant els darrers anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.