Societat

Cinc incendis a Catalunya se salden amb un mort i tres ferits

La víctima mortal s'ha produït a l'Hospitalet de Llobregat a causa d'una intoxicació per inhalació de fum

Els altres incendis amb afectats han tingut lloc a Vilanova i la Geltrú i Blanes

Els Bombers de la Generalitat han intervingut durant aquesta nit de Nadal en cinc incendis diferents que s'han succeït a Catalunya i que s'han saldat amb un balanç d'un mort i tres ferits, han informat els Bombers de la Generalitat.

La víctima mortal ha estat trobada en el seu domicili de l'Hospitalet de Llobregat, ubicat al número 60 de l'avinguda Vilanova, i els Mossos d'Esquadra investiguen si ha mort a causa d'una intoxicació per inhalació de fum.

A Vilanova i la Geltrú, cap a les 06.00 hores, hi ha hagut un incendi en els números 34-36 de l'avinguda Francesc Macià que ha afectat la tercera planta de l'immoble quan ha cremat un braser, la taula i les cadires del menjador.

En el succés han resultat ferides lleus dues persones per intoxicació, una dona de 70 anys i un home de 50, que han estat evacuats en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital comarcal Sant Antoni Abat del municipi.

Un tercer incendi s'ha registrat a les 03.52 hores, quan els Bombers han acudit al número 17 del carrer Caravel·la del municipi de Blanes, on els serveis sanitaris han atès una persona amb una ferida lleu a la mà, després que s'hagi cremat un moble de la cuina.

Addicionalment, s'ha produït un incendi en un magatzem de Vilanova i la Geltrú en què han treballat sis dotacions dels bombers, sense afectació personal, i un cinquè foc ha cremat part d'un habitatge de Montcada i Reixac, també sense causar ferits, si bé els veïns han estat desallotjats de l'immoble com a mesura preventiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.