Festes populars i fires

SANTA PAU (Garrotxa)

Fira de Sant Antoni i Fesolada

Molt ben acompanyats

Un recital de Lloll Bertran i Celdoni Fonoll amb Isaac Fonoll al piano enceta, demà dissabte, els actes de la Fira de Sant Antoni i la Fesolada de Santa Pau d'aquest any. El plat fort de la programació arriba, però, diumenge amb la Fesolada, una degustació de diferents plats elaborats amb fesols de la vila a la plaça Major. Enguany hi participen tretze restaurants que oferiran plats com ara volcanets dolços de fesols, fesols amb cabirol, sèpia o bacallà o suquet de cabra de mar amb escopinyes i fesols. Després té lloc el lliurament del Fesol d'Or 2012, un premi que reconeix la tasca que algú ha desenvolupat en favor de Santa Pau –secret fins a l'últim moment–. A més, tot està acompanyat d'un centenar de parades artesanes i d'un munt d'activitats complementàries. Els productes convidats d'aquesta edició són els de la vila de Ceret, a la Catalunya del Nord, i els iogurts de la Cooperativa La Fageda.

21 i 22 de gener. Fesolada, diumenge, a les 12.00 h a la plaça Major. Preu del tiquet, 5 € (tira de quatre degustacions). 972 680 002.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.