Societat

Vilallonga acull l'acte precongresual d'Escola Valenciana

La jornada inaugural tindrà lloc este dijous a les 19 hores

Amb motiu de la jornada inaugural del Vé Congrés d'Escola Valenciana, del 4 de febrer, la Coordinadora Safor-Valldigna pel valencià, en nom de la comissió organitzadora de la XXIV Trobada d'Escoles en Valencià de La Safor-Valldigna, ha previst un acte precongresual a l'auditori d ela vila.

Serà aquest dijous, dia 19 de gener, a les 19 hores, i comptarà amb la projecció del documental 'Una llengua que camina', film dirigit per Amanda Gascó amb motiu del 25é aniversari de l'ensenyament en valencià a les escoles.

Es farà una breu presentació de l'acte i, posteriorment, s'emetrà el documental, de 56 minuts de durada, per a tot el públic assistent. Es comptarà amb la presència d'Amanda Gascó.

El Vé Congrés d'Escola Valenciana pretén fixar les bases científiques i nodrir d'experiències el model d'ensenyament de qualitat que Escola Valenciana ha anat bastint durant més de 25 anys. Este model segueix el camí obert a les conclusions dels quatre congressos anteriors i al document: L'escola valenciana. Un model d'educació plurilingüe i intercultural per al sistema educatiu valencià.

L'objectiu és establir un fòrum de debat actiu i participatiu que aculla propostes de tots els sectors de la comunitat educativa en forma de conferències, tallers, experiència de centre, presentacions de llibres, presentacions de materials, documentals i d'altres.

Els principals destinataris seran: les famílies d'alumnes, AMPAs i FAPAs, professorat, estudiants, EPAs, i el món de les associacions relacionades amb el sector de l'ensenyament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.