Societat

Extingit l'incendi forestal de l'Albiol que ha cremat 70 hectàrees

Els Bombers de la Generalitat han acabat l'operatiu a les 18.26h d'aquest diumenge poques hores després que comencés a nevar sobre el terreny afectat

El foc, que es va declarar aquest dissabte al matí, ha destruït una zona de pi blanc i matoll

Els Bombers de la Generalitat han extingit el foc forestal de l'Albiol, que es va declarar aquest dissabte al matí. A les 18.26 hores, les darreres unitats dels Bombers que hi havia treballant han començat a arreplegar material per retirar-se del perímetre afectat pel foc, que ha cremat un total de 70 hectàrees de pi blanc i matoll.

A primera hora del matí, s'havien incorporat al servei 14 dotacions terrestres i un helicòpter bombarder per repassar tota la zona cremada, remullant els punts calents que hi pogués haver. Cal recordar que al llarg de la matinada no hi havia hagut cap revifalla.

Als volts de les 15.00 hores d'aquest diumenge, ha començat a nevar, a la zona afectada, i unes hores després el comandament de l'operatiu ha donat per extingit l'incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.