MATARÓ (Maresme)
Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró
L'essència del Maresme, al plat
Pèsols, sípia i patates. Aquests són els ingredients bàsics del que es coneix com el plat de Mataró, l'especialitat que agermana un dels valors més preuats de l'horta maresmenca, el pèsol, amb un fruit de mar d'aquest racó de la Mediterrània, la sípia. Tothom que el vulgui tastar ho podrà fer en una quinzena de restaurants de Mataró i cinc més dels municipis d'Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Dalt a partir del 15 de març fins a final d'abril. L'Escola de Restauració i Cambreria del Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, l'entitat organitzadora, és el marc de la presentació de les jornades dijous vinent a les sis. La sípia amb pèsols i patates sortirà al carrer el proper 15 d'abril amb una pesolada popular a la plaça de Santa Anna a les dotze del migdia.