Societat

Tres morts i un ferit greu en un xoc de cara entre dos turismes a Oliola

La L-313 s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa com a conseqüència de l'accident i es fan desviaments pel lateral de la via

Amb aquest accident, ja són deu les víctimes mortals aquesta Setmana Santa, una més que l'any passat

Tres persones han mort i una més ha resultat ferida greu en un accident de trànsit a la L-313, al seu pas per Oliola (Noguera), segons ha informat el Servei de trànsit de la Generalitat, per causes que es desconeixen.

A més, en el sinistre dues persones més han resultat ferides lleus. Fins al lloc de l'accident, s'hi ha desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dos helicòpters i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa la circulació a la L-313, s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa com a conseqüència de l'accident i es fan desviaments pel lateral de la via.

Amb aquest accident, ja són deu les víctimes mortals aquesta Setmana Santa, una més que en el mateix període de l'any passat, quan nou persones van perdre la vida a la carretera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.