Societat

Escola Valenciana preveu reunir més de 30.000 persones aquest diumenge

Les localitats d'Antella i Guardamar són les localitats dipositàries de la confiança organitzativa per a les trobades de la Ribera, el Baix Vinalopó i el Baix Segura

La Ribera i el Baix Vinalopó i el Baix Segura, faran partíceps de les festes per la llengua a la comunitat educativa de les seues respectives comarques i a col·lectius i entitats socials i culturals que diuen “Sí al valencià, sí a les llengües i no a les retallades”.

Les celebracions tindran lloc a Antella i a Guardamar respectivament. La comarca de la Ribera celebra la seua 27a Trobada, és una de les que va encetar aquestes manifestacions d'estima per la llengua i una de les més multitudinàries.

Només a Antella s'espera diumenge l'assistència de vora 30.000 persones que ompliran els carrers per participar d'un ampli ventall d'activitats.

Guardamar acull enguany la XX Trobada de del Baix Vinalopó i el Baix Segura, una Trobada que s'ha establert com a símbol de la defensa de la llengua a l'interior d'aquestes comarques del migjorn valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.