Societat

La policia espanyola atura un autocar del PSC a la Jonquera

Els agents han demanat el DNI als membres del partit que tornaven del míting final d'Hollande a Tolosa de Llenguadoc

Aturaven tots els vehicles com a mesura de seguretat per la cimera del BCE

El control policial engegat aquesta setmana com a mesura de seguretat per evitar l'entrada de radicals per la cimera del consell executiu del Banc Central Europeu (BCE) ha arribat fins al sector socialista. I es que aquesta matinada de divendres la policia espanyola ha parat un autocar del PSC al seu pas pel peatge de la Jonquera, quan membres del partit tornaven del míting final celebrat pel candidat socialista a la presidència francesa, François Hollande, a Tolosa de Llenguadoc.

Quan passaven 30 minuts de la mitjanit, els agents han aturat l'autocar. Un dels policies s'ha dedicat a registrar el maleter, mentre que l'altre, ha pujat al vehicle i ha demanat als diputats, militants i periodistes que s'identifiquessin.

El PSC havia organitzat un total de tres autocars per anar al míting final. A l'autocar, entre els passatgers, hi viatjaven els diputats Jaume Collboní, Laia Bonet i Esther Niubó. El primer secretari general del PSC, Pere Navarro, també hi anava però havia baixat abans.

Durant el control policial es parava a tots els vehicles que passaven pel peatge de la Jonquera, ja que malgrat que la cimera del BCE ha acabat ja, la suspensió del tractat de Schengen es manté vigent fins aquest dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.