Societat

Morella tornarà a dedicar el 0,7% del pressupost a la cooperació

El Consistori destinarà 12.500 euros a projectes de solidaritat amb el Tercer Món

L'Ajuntament de Morella tornarà a destinar el 0,7% del pressupost municipal a distints projectes de cooperació amb el Tercer Món. En esta ocasió, la quantia serà de 12.500 euros, a repartir entre les distintes ONG que complisquen les bases que es publicaran en els pròxims mesos. A més, el Consell de la Solidaritat ha programat totes les activitats de les seues jornades anuals, que començaran el proper divendres.

La quantitat és inferior a la de les últimes convocatòries, a causa del descens d'ingressos i el menor pressupost municipal. No obstant, sí que es manté el percentatge del 0,7%.

Gràcies als fons del consistori, en els últims anys s'han dut a terme projectes que han millorat les infraestructures, les prioritats socials, les necessitats bàsiques, s'ha fomentat la preservació del medi ambient i s'ha contribuït a la reducció de la injustícia social, en distints països d'África i Sud-amèrica. Les organitzacions que pretenen accedir a estes ajudes, han de comprometre's a realitzar un esforç per donar-se a conéixer, a augmentar l'oferta lúdica de la localitat i realitzar campanyes de sensibilització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.