Societat

Restablerta la circulació de trens entre Reus i Móra la Nova

El servei ferroviari estava aturat des de divendres a la tarda pel descarrilament de tres vagons d'un comboi de mercaderies

Adif i Renfe investiguen les causes de la incidència

La circulació de trens de la línia que transcorre entre Reus i Móra la Nova s'ha restablert aquest dissabte quan faltaven pocs minuts per les tres de la tarda. El servei ferroviari en aquest tram estava interromput des de divendres a la tarda pel descarrilament d'un tren de mercaderies a l'altura de l'estació de Marçà-Falset.

Una trentena de tècnics d'Adif i Renfe han participat, amb el suport de diversa maquinària, en les tasques de retirada del material rodant i de reparació dels danys causats en diferents elements de la infraestructura.

Segons assegura la companyia, han estat danys “importants” i s'ha hagut de reparar la via, canvis d'agulles, electrificació i instal·lacions de control de trànsit, tant a la pròpia estació de Marçà-Falset com en diferents punts del trajecte a Pradell.

Per tal de facilitar la mobilitat dels viatgers de la línia R15 (Barcelona Estació de França - Ribaroja d'Ebre per Tarragona i Reus), es va habilitar un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Móra la Nova i Reus. El dispositiu ha comptat amb 12 autobusos i personal de Renfe per informar i encaminar els clients.

Tot plegat es va iniciar quan tres vagons d'un tren de mercaderies van sortir-se de la via per causes que es desconeixen. Adif i Renfe han obert una investigació per determinar l'origen de la incidència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.