Societat

societat

Prohibeixen una revetlla a Juià per l'excés de gent

El consistori ha denegat el permís al restaurant Can Boadella, que diu que tenia el vistiplau de Mossos

S'hi esperaven entre 500 i 800 persones

El propietari del restaurant Can Boadella, de Juià, ha hagut d'anul·lar la festa que estava organitzant per la revetlla de Sant Joan perquè el consistori li ha denegat el permís.

Les expectatives de l'amo del restaurant, Josep Albacete, eren aplegar dissabte a la nit a unes 500 persones “pel cap baix” a la finca on hi ha el restaurant. Com a reclam hi havia d'assistir Kiko Rivera, fill de la cantant Isabel Pantoja, en el paper de discjòquei.

Segons l'alcalde, Josep Mulà, “al restaurant hi caben una cinquantena de persones, i no en poc encabir vuit-centes” (assistència que diu que s'esperava). Per la seva banda, Albacete explica que la festa es faria dins la finca, però no dins el restaurant ni a la zona d'aparcament. Una altra de les raons del consistori per denegar el permís és la falta de mitjans per garantir la seguretat: “Som un poble petit. No tenim policia municipal ni podem facilitar vàters públics, per exemple. Fer una festa d'aquestes característiques aquí és impossible”, conclou.

El propietari de Can Boadella diu que va comunicar a l'Ajuntament la celebració de la festa fa tres setmanes, i que tot just ahir li van enviar una carta per informar-lo que no té llicència per fer aquesta mena d'activitats. Segons explica, també va comunicar la intenció de fer la festa als Mossos d'Esquadra, que li van imposar una sèrie de requisits i que, un cop satisfets, comptava amb el seu vistiplau. Per la seva banda, el consistori també es va posar en contacte amb els Mossos per avisar-los que hi havia aquesta convocatòria i per deixar constància que el consistori no pensava donar el permís. Segons Mulà, al restaurant li van dir que la farien igualment, motiu pel qual ho va comunicar als Mossos i ahir mateix va fer arribar un escrit al restaurant per reiterar-los la prohibició expressa del consistori i responsabilitzant els organitzadors del que pogués passar en cas de fer la festa igualment. Per la seva banda, Albacete diu que ahir de bon matí va decidir no fer-la vista la posició de l'Ajuntament, i hi va defugir qualsevol enfrontament, tot i que admet que tot plegat li suposa un cop econòmic important.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona