Societat

Comarques barcelonines

De professió, turista de qualitat

Acaba, quinze dies després, el programa Turistes de Qualitat, en què dos barcelonins han descobert els encants turístics de la seva demarcació

Aquesta és la segona edició d'una campanya que es vol que continuï

Meravellats per la cinglera de Tavertet i sorpresos per la màgia de punts del Maresme i el Garraf que desconeixien, la parella formada per Dani Cortijo i Jana Pérez posaven ahir a Barcelona punt final a la seva experiència com a turistes de qualitat.

“Hem descobert llocs molt bons que no hauríem trepitjat mai perquè ens pensàvem que eren només per a turistes”, explicava ahir Dani Cortijo, sorprès d'una experiència que “en alguns casos ha superat les nostres expectatives”. La ruta d'aquest any els ha dut a disfrutar d'establiments i serveis inclosos dins el programa SICTED (sistema integral de qualitat turística en destinacions), situats a Montmeló, Granollers, Vic, Tavertet, Tona, Calaf, Arenys de Munt, el massís del Garraf i Argentona, entre altres llocs. El programa l'ha desenvolupat la Diputació de Barcelona, aquesta n'ha estat la segona edició, i s'espera que tingui continuïtat.

“No ens esperàvem que comarques com ara el Maresme o el Garraf ens sorprenguessin tant, pensàvem que era territori exclusiu per a turistes de masses i no és veritat, hi ha llocs realment increïbles per visitar”, explicava ahir Cortijo, visiblement satisfet d'una experiència que l'ha dut a viure durant 15 dies a cos de rei cobrant un sou per promocionar turísticament indrets i serveis que l'han arribat a emocionar. “Hem fet 1.200 quilòmetres sense sortir de la demarcació”, s'exclamava. “En alguns emplaçaments, l'estada ens ha quedat curta i ens hauria agradat haver-hi passat uns dies més”, deia Jana Pérez, que es referia sobretot als espais naturals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
canvi climàtic

Augmenten les morts per calor al sud d’Europa

barcelona
infraestructura

Renfe s’espolsa en els Mossos la responsabilitat pels robatoris de coure

barcelona

Alumnes de Cabrera de Mar recullen 300 quilos de brossa dels boscos de Burriac

cabrera de Mar
VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona supera els 170.000 passatgers el mes d’abril

VILOBÍ D’ONYAR
infraestructures

El nou desastre a Rodalies col·lapsa punts del metro i busos regionals

barcelona

Avança 2,6 milions per fer el projecte i l’edifici de l’escola Mar Nova

premià de mar
societat

Allau d’usuaris al metro per les incidències a Rodalies

BARCELONA
GIRONA

La línia R11 entre Barcelona i Portbou recupera la normalitat

GIRONA
societat

Barcelona parlarà de pau i recorda Arcadi Oliveres

Barcelona