Societat

Un incendi forestal crema 250 hectàrees a Sant Feliu Sasserra

Una seixantena de dotacions terrestres i 20 mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat treballen en les tasques d'extinció del foc

L'incendi de Castellar del Vallès entra en fase de control

Un incendi forestal crema des de mitja tarda a Sant Feliu Sasserra, segons han informat aquest dijous els Bombers de la Generalitat. Les flames han afectat una superfície aproximada de 250 hectàrees.

El foc s'ha declarat cap al es cinc de la tarda a la zona del Serrat de la Rovira. Una seixantena de dotacions terrestres del cos d'emergències i vint mitjans aeris treballen a hores d'ara en les tasques d'extinció en un triangle entre els municipis de Prats de Lluçanès, Avinyó i Navàs. També s'han desplaçat fins al lloc dels fets diversos efectius d'ADF i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els Bombers han demanat que es llaurin alguns camps propers a la zona de l'incendi.

Els Mossos d'Esquadra han informat que, com a mesura de precaució, s'ha desallotjat o confinat sis masies de la zona: el Mas Comesòlibes, la masia Puiglluçà, la masia la Jordana, la masia Peonelles, cal Serraret i can Nazari. Així mateix, des de les 18h s'ha demanat a la població de Sant Feliu Sasserra que es mantingués confinada a les seves cases.

D'altra banda, segons el Servei Català de Trànsit (SCT), s'ha hagut de tallar les carreters B-431 i B-433 en tots dos sentits de la marxa.

Controlat l'incendi de Castellar del Vallès

Els Bombers també han informat que continuen treballant en l'extinció de l'incendi forestal de Castellar del Vallès, que poc abans de les cinc de la tarda d'aquest dijous ha entrat en fase de control. Disset dotacions terrestres continuen remullant la zona afectada.

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha emès aquest matí una nova prealerta del pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (Infocat). Protecció Civil ha decidit mantenir la prealerta per l'increment del risc d'incendi forestal a gairebé tot el país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona
PORQUERES

Fase final de la recollida de propostes dels pressupostos participatius

PORQUERES

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona

Poden tornar a casa un tercer grup de veïns dels blocs desallotjats

badalona
societat

Els veïns d’Alpens voten en consulta popular si el consistori ha de fer una piscina

ALPENS

L'equip de govern reitera el suport a la professora vexada per parlar en català

TERRASSA
economia

Chery i Ebro produiran 150.000 vehicles a l’antiga Nissan

barcelona
medi ambient

El Pirineu occidental, protegit per la bona qualitat de cel nocturn

SORT