Un veí de Camós recull dues eugues perdudes

Un veí de Camós té recollides a la seva casa de pagès dues eugues que va trobar diumenge al matí en uns camps de la seva finca. Des de llavors s'ha posat en contacte amb diverses hípiques i criadors de la comarca i ha avisat els Mossos d'Esquadra i el Departament d'Agricultura, però encara no s'ha pogut esbrinar qui és l'amo de les bèsties.

Joaquim Mariscot va veure els dos animals al mig del camp d'userda que té al pla de la Rajoleria, al veïnat de Santa Maria de Camós, davant per davant de la casa de pagès. «Una és força esquerpa, i sort que l'altra és manyaga, que si no, hagués costat molt de portar-les cap aquí», deia l'home ahir al matí, mentre una de les seves filles donava menjar als dos equins. Va decidir recollir-les –hi afegeix Mariscot– no tant per les destrosses que li podien fer als camps («en realitat no van fer gaire res») com pel risc que provoquessin algun accident si haguessin travessat la carretera que separa el camp i la casa. Si no aparegués l'amo es plantejaria quedar-se-les. Totes dues eugues semblen ben cuidades o, almenys, ben alimentades. No van ferrades, un detall que per a Mariscot és senyal que són animals de cria. D'aspecte, resulten ben diferents. L'una, l'esquerpa, té taques de to marronós; l'altra és marró amb la crinera i la cua negres.

Es dóna la circumstància que el mes passat es va produir un cas similar a Sarrià. Van trobar un cavall a prop de l'autopista (es va haver de mobilitzar la policia i tot) i van passar uns quants dies sense saber de qui era.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Infraestructures i serveis

La parada de Glòries del tramvia es posarà en servei el 9 de maig

Barcelona
estats units

Mor un segon denunciant de Boeing que havia alertat sobre problemes de qualitat

barcelona
PERPINYÀ

L’EsCat rep sis projectes per optar a ajudes de 2,2 milions d’euros

PERPINYÀ
SOCIETAT

Engeguen un dispositiu de vigilància per combatre el top manta a Cambrils

Cambrils
judicial

Comença el judici a l’acusat de matar un home per segrestar una dona i violar-la

cALONGE
societat

La Creu Roja va atendre unes 400.000 persones el 2023

Barcelona
infraestructures

Acabada la reparació de les rampes d’accés al passallís de l’Onyar

girona

La Setmana Cultural de la UPC ofereix quaranta activitats

TERRASSA

Instal·len 52 caixes niu per potenciar la reintroducció del xoriguer petit

MOLLET DE PERALADA