Societat

Baixada de Torxes per la Independència al Maresme

Hi participen Tiana, Montgat, Teià, El Masnou i Badalona

S'espera que hi participin més de 500 persones

Més de 500 persones es preveu que participin aquesta nit a la Baixada de Torxes per la Independència que organitzen les seccions locals de l'Assemblea Nacional Catalana, ACNC, de Tiana, Montgat, Teià, El Masnou i Badalona. La Baixada de Torxes començarà a cada localitat a dos quarts de nou del vespres i acabarà a la platja de Montgat, davant els banys Verge del Carme aproximadament a les deu del vespre. Allà es farà un sopar de germanor i un cremat. “Amb això volem alimentar el debat sobre la necessitat d'aconseguir un Estat propi”, explica Lluís Neira, coordinador de l'ANC a Tiana.

Aquesta marxa de torxes és una de les activitats de l'Assemblea Nacional Catalana organitzades arreu del país amb l'objectiu d'organitzar una gran marxa sobre Barcelona el proper 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

“Només a Tiana ja ens han encarregat torxes més de cent persones però n'esperem moltes més, gent que vindrà directament i que es portarà la torxa directament de cas”, explica Neira, que explica que durant la baixada des de Tiana els convocats s'aturaran davant de l'Ajuntament per cantar els Segadors. Els organitzadors tenen la intenció de posar una estelada al balcó del consistori.

Tiana és un dels municipis adherit a la Xarxa de Municipis per la Independència.

LA FRASE

Amb això volem alimentar el debat sobre la necessitat d'aconseguir un Estat propi
Lluís Neira
Coordinador acn a Tiana


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.