Societat

Sanitat activa l'emergència per calor en la zona de Xàtiva

També augmenta la vigilància en les zones de Morella, Vilafranca, Ademús i Ontinyent

La Conselleria de Sanitat ha activat per a hui i demà el nivell d'intervenció roig (extrem), en la zona climatològica de Xàtiva, i el nivell taronja en la de Morella, Vilafranca, Ademús i Ontinyent.

El programa de prevenció i atenció als problemes de salut derivats de les temperatures extremes, estableix com a nivell de risc normal o verd, fins als 35º de temperatura màxima; moderat o groc entre 35º i 39º; alt o taronja de 39º a 41º; i extrem o roig quan supere els 41º de màxima. Els diferents nivells d'alerta s'activen quan es mantenen temperatures rellevants durant dos dies seguits.

Les actuacions sanitàries davant les temperatures que es poden registrar en cada zona es basen a reforçar la informació i el seguiment de la població davant els problemes de salut que pot provocar la calor, especialment en els grups de major risc com les persones majors i els xiquets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.