Societat

trànsit

Cap de setmana negre amb sis morts a la carretera

Sis persones han mort a la carretera en quatre accidents de trànsit ocorreguts entre dissabte i diumenge, en un dels quals hi va haver tres morts i un ferit greu. A aquestes víctimes hi cal afegir una dona de Barcelona que dissabte va morir en un accident a Palència, on van morir sis persones més.

L'accident més greu és el que va tenir lloc dissabte a la C-14 i que va tenir com a víctimes quatre persones de nacionalitat francesa que anaven en un cotxe. Dues dones i un home van morir i el quart ocupant, un home, continuava ingressat en un centre hospitalari.

Entre les víctimes mortals d'aquest cap de setmana hi ha un nen de cinc anys, mort a Ulldecona, quan el cotxe en què anava va sortir de la via. També ahir un motorista de 40 anys, veí de Barcelona, va morir a Sant Feliu de Buixalleu en xocar frontalment amb un cotxe. L'última víctima és un jove que es va accidentar dissabte al Montsià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.