Societat

El director del Memorial Democràtic visita la Maternitat d'Elna

En el transcurs de la visita es va confirmar el partenariat transfronterer amb la vila nord-catalana

La vila d'Elna ha rebut Jordi Palou Loverdos, director del Memorial Democràtic. Aquesta visita institucional respon a la darrera convenció del 2011 de l'ajuntament d'Elna amb el Memorial Democràtic - Generalitat de Catalunya. Aquest conveni integra l'edifici de la Maternitat Suïssa com a centre col·laborador a la xarxa dels Espais de Memòria del Memorial Democràtic.

Durant la trobada amb el batlle Nicolas Garcia es va fer la visita de les obres de restauració de l'edifici, i es va presentar el projecte municipal. Es van evocar també les perspectives de col·laboracions entre institucions i entitats com el MUME de la Jonquera.

Al cap d'aquesta institució des del 2012, Palou Loverdos va confirmar el partenariat transfronterer entre la vila d'Elna i el Memorial Democràtic i va expressar la voluntat desenvolupar altres accions culturals i memorials amb la ciutat nord-catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.