gastronomia
Gastroart i Sant Miquel omplen Hostalric
Èxit dels maridatges de jazz, teatre i tapes i del taller de piruletes
La fira Gastroart d'Hostalric (Selva), que uneix gastronomia i artesania, va aplegar durant el cap de setmana més de 5.000 persones tot i el mal temps. Des del passat divendres i fins aquest diumenge, la població ha acollit tallers, exposicions, degustacions i mostres de productes gastronòmics de tota mena, ja que la fira Gastroart coincidia a més amb la Fira de Sant Miquel.
Les activitats més populars han estat les visites guiades al centre d'estudi gastronòmic Domus Sent Soví, els maridatges de jazz i teatre amb vi i un taller de piruletes de xocolata a càrrec de l'artesà Marc Rodellas. Aquest any, el Gastroart tenia un pressupost de 10.000 euros. L'organització ja està treballant per a la cinquena edició d'aquest certamen, que potenciarà el centre gastronòmic i les activitats a l'aire lliure.