Societat

Tavernes prepara la segona setmana de participació veïnal

En una primera fase, l'alcalde i els regidors de l'Ajuntament ja s'han reunit amb veïns dels sectors dels col·legis Divina Aurora, Sant Miquel i la platja

Després de les primeres reunions veïnals mantingudes entre veïns i el govern municipal, està tot a punt per a enllestir la segona setmana de participació dels veïns dels restants sectors de la ciutat.

Després de les reunions celebrades en els sectors de Divina Aurora, Sant Miquel i la platja, arriben les tres reunions pendents de la campanya El barri on vivim, el barri que volem.

Estes reunions, no estan pensades perquè parlen els polítics. De fet, els regidors es barregen entre els veïns com uns més, perquè el que s'ha buscat des del primer moment és escoltar.

Els veïns que han acudit a les primeres reunions hi han participat molt activament i han dut pràcticament tot el pes de les intervencions. El govern de Tavernes considera estes reunions una experiència molt enriquidora i positiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.