Societat

Manuel Bustos declararà davant del jutge diumenge

El seu germà i la seva esposa declararan dissabte i el seu oncle dilluns

Estan implicats obre en una presumpta trama de corrupció urbanística

L'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, declararà finalment el proper diumenge davant del jutge que investiga el cas Mercuri sobre presumpta corrupció urbanística en comptes de fer-ho aquest dissabte com estava previst inicialment. Qui sí que declararà dissabte és el seu germà, Francisco Bustos, regidor d'Espai Públic, a partir de les quatre de la tarda, i l'esposa de l'alcalde, Montserrat Costa, a les cinc. De la seva banda, l'alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez, declararà aquest dissabte a les 12.45h. El tinent d'alcalde de Sabadell, Joan Manau, també declararà aquest dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda.

El diumenge està previst que compareguin davant del jutge Miquel Duran, cap de la policia local de Sabadell, a partir de tres quarts de deu del matí, i finalment Manuel Bustos cap a les tres de la tarda. Declaració, la de l'alcalde de Sabadell, que es preveu que s'allargui durant unes hores atès que no hi ha cap més compareixença programada per la tarda de diumenge.

Pel que fa al dilluns declararà Marisol Roig, germana de l'exregidora del PP Sandra Roig i cap de premsa de l'exregidor del PP Jordi Soriano. L'últim a declarar dilluns, a les dues del migdia, serà Melquíades Garrido, oncle de Manuel Bustos i president del Gremi de Constructors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.