Societat

Els joves socialistes de Tavernes recullen joguines

Han posat en marxa la campanya “Un joguet un somriure”

Els Joves Socialistes de Tavernes de la Valldigna han organitzat la campanya per a recollir joguines per als vallers i valleres més menuts, amb el lema “Un joguet, un somriure”, on entregaran totes les joguines captades a la Creu Roja, per a intentar dibuixar un somriure en les cares dels més innocents.

Des d'aquesta agrupació agraeixen el gran recolzament de la ciutadania, qui amb les seues aportacions desinteressades i una gran capacitat de solidaritat els han ajudat en l'objectiu, que no hi haja cap xiquet sense regals aquestes festes.

Així mateix, els Joves Socialistes s'han mobilitzat disposant de diversos punts de recollida. Durant les vesprades, a la seu dels socialistes, al carrer Metge Paco Valiente, o al llarg del dia al Bar Nou, on cada veí podia acudir i dipositar la seua aportació.

A més a més, el passat dijous, 29 de novembre, situaren un punt eventual de recollida i informació al Mercat, on a banda de recollir joguets, també informaran els vianants de la campanya.

Ahir divendres 30 de novembre, organitzaren una cercavila per la localitat acompanyats d'un grup de dolçaines i tabalet on casa per casa, i amb un caràcter festiu, els veïns i veïnes anaven feien les seues aportacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.