Societat

“No em podia permetre ni comprar loteria”

Una veïna de l'Hospitalet de Llobregat que ja havia esgotat la prestació de l'atur guanya 400.000 euros gràcies a un dècim regalat

L'Hospitalet i Castelldefels arrepleguen part de la grossa, d'un tercer i dos cinquens

Pocs guanyadors van anar ahir a les administracions de loteria que els havien donat la sort. Per això van ser molt preuats els testimonis com el de la veïna del barri de la Florida, a l'Hospitalet de Llobregat, que gràcies a un dècim que li havia regalat una amiga va guanyar 400.000 euros. Tot i voler mantenir-se en l'anonimat una mica superada per les circumstàncies, la dona va acabar explicant que no té feina i ja havia esgotat la prestació de l'atur. “No em podia permetre ni comprar loteria”, admetia. De fet, només tenia aquest que li van regalar. Ara, gràcies al 76.058 adquirit a l'administració La Bruixa de Ponent, podrà canviar de vida. Segurament tornarà al seu país, l'Equador, on posarà un negoci i calcula que també li arribarà per agrair el gest a l'amiga que li va regalar la butlleta i alleugerir una mica el dia a dia dels seus familiars. “També he de pensar en totes les persones que m'han donat un cop de mà tots aquests anys”, va dir.

És la primera vegada en 25 anys que La Bruixa de Ponent ven un premi de la Rifa de Nadal. El bitlletaire, Alfonso de la Cruz, calculava que n'han venut una sèrie a través del terminal. La Florida és un barri que als anys 60 va créixer amb la immigració procedent d'altres zones de l'Estat, i els últims deu anys n'ha rebut de l'Amèrica Llatina. No gaire lluny, a la rambla de la Marina del mateix municipi, la festa era a Gerónimo 28, l'administració que va vendre una sèrie d'un tercer, el 64084.

Alguns dècims de la grossa es van vendre a Castelldefels, on també van caure dos dels cinquens, el 22343 i el 11419. Núria Terés, de l'administració del carrer Pompeu Fabra, estava eufòrica i contenta d'acabar amb un bona notícia un any que ha tingut moments complicats, perquè fa poc la van atracar quan anava a ingressar la recaptació del dia al banc. Terés tenia la intuïció que gairebé tot s'havia quedat al barri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.