Societat

Aterren els primers vols de la temporada d'esquí a l'Aeroport d'Alguaire

És el segon any que el touroperador Thomas Cook ofereix els paquets d'esquí a Andorra amb aterratge al Segrià

Els esquiadors han pujat als autocars que els han traslladat a Andorra

Els cinc primers vols de la temporada d'esquí a l'Aeroport de Lleida-Alguaire ja han aterrat aquest diumenge. Són vols xàrter del touroperador britànic Thomas Cook que, per segon any, ofereix paquets d'esquí a Andorra amb aterratge a l'aeroport del Segrià. L'ocupació dels vols avui ha estat gairebé completa, ja que només han quedat dues places buides. El primer vol xàrter ha fet parada pocs minuts abans de les 9 del matí. Els esquiadors britànics, la majoria equipats ja per anar a les pistes andorranes, han pujat directament als busos que els portaran fins a Andorra. En tot el dia arribaran 726 passatgers procedents d'aeroports com Birmingham, Belfast o Manchester.

Els esquiadors es quedaran a Andorra una setmana i diumenge vinent tornaran al seu lloc d'origen. Per primer cop, el touroperador posa a la venda les places lliures per qui vulgui utilitzar els avions com a vol comercial.

A banda, el principal touroperador rus, Natalie Tours, manté les converses amb la Generalitat per operar a través de l'aeroport d'Alguaire, però no ho preveu a curt termini. També segueixen les negociacions amb dues empreses interessades a construir hangars. A més, l'empresa Air Hoster hi vol començar a primers d'any la construcció d'un parc de manteniment d'avions pioner a Europa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.