Societat

successos

Una mare i la filla de 60 anys moren en un incendi

El foc s'hauria produït de nit i els cossos no els van trobar fins al matí

Dues dones van morir ahir a Santa Maria de Corcó, a la comarca d'Osona, a conseqüència d'un incendi que es va declarar de nit al seu domicili, una casa del passeig del Padró. Els cadàvers els va localitzar a quarts de deu del matí la persona que acudia cada dia a la casa per cuidar les dues dones. Segons sembla, la mort s'hauria produït per la inhalació de fums generada per la combustió d'un foc declarat de matinada.

Les víctimes són Anna Rebull, de 86 anys, i la seva filla, de 60. La mare estava impossibilitada i es movia amb cadira de rodes, i la seva filla també requeria l'atenció d'una cuidadora, segons van explicar fonts del consistori.

El sinistre va tenir lloc al número 100 del passeig del Padró, un carrer que des del nucli antic del poble s'endinsa per una zona arbrada, amb cases individuals a banda i banda de la via. Les dones residien en una d'aquestes cases, envoltada de jardí, i això explicaria que l'incendi hagués passat desapercebut pels veïns de la zona.

Els bombers que es van desplaçar fins al lloc dels fets només van trobar fum, i cap rastre de flames. El foc va cremar completament el menjador, a la planta baixa, i això fa pensar que el punt d'inici era en aquesta peça principal de l'edifici.

Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la investigació i, en principi, es descarta que el foc fos intencionat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.