La sardana

Andorra la Vella (Principat d'Andorra)

Presentació a Andorra de la Guia d'Aplecs 2013

Andorra la Vella serà la seu de la presentació oficial de la Guia d'Aplecs 2013, el llibret que recull tots els aplecs sardanistes de Catalunya, Andorra i la Catalunya del Nord. La Guia d'Aplecs és el full de ruta per a tot el món sardanista a l'hora de saber a quins indrets i quan se celebren els esdeveniments sardanistes populars més importants de l'any. És, de fet, una eina imprescindible per a tots els interessats a conèixer de primera mà quin és el panorama actual en l'àmbit dels aplecs sardanistes.

Durant la presentació d'aquesta guia d'aplecs, la cobla Jovenívola d'Agramunt oferirà un concert a tots els assistents a l'acte.

Seran les coordinadores territorials corresponents les que s'encarregaran de repartir els llibrets entre tots els sardanistes que ho desitgin. També estaran disponibles a la seu nacional de la Federació Sardanista de Catalunya, a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.