Barxeta s'obre a Internet

Des de fa més d'un any Barxeta compta amb un Telecentre d'accés gratuït a internet situat en les instal·lacions de la Biblioteca Enric Valor. No obstant això, darrerament l'Ajuntament de Barxeta s'ha adherit al projecte Internauta de la Generalitat Valenciana.

Amb aquesta iniciativa es té la intenció d'arribar a totes aquelles persones que no han tingut l'oportunitat d'accedir a Internet. Per això s'han configurat diversos grups d'iniciació en la navegació per internet quedant obert el termini per a possibles inscripcions. Les inscripcions en aquestes classes d'iniciació seran gratuïtes i es realitzaran en la Biblioteca, durant el seu horari d'atenció al públic.

Una vegada finalitzat aquest curs es concedirà als assistents, el títol d'UBI (Usuari Bàsic d'Internet). Amb ell a la mà, a més de saber navegar, podrà accedir a: Ajuda.Net (internet a casa), finançament avantatjós en la compra del seu ordinador i Xec Internauta per a connectar-se de franc a banda ampla durant uns mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.