Societat

Mor una dona de 32 anys per la mala combustió d'una caldera

Dues persones més que hi havia a l'habitatge, un home de 32 anys i una dona de 45 anys han resultat ferits

A Mataró, dos ferits lleus per inhalació de fum en un incendi en el matalàs d'un habitatge

Una dona de 32 anys va morir ahir dimecres a la nit per la mala combustió d'una caldera en un habitatge de Cerdanyola del Vallès, segons informen els Bombers. Dues persones més que hi havia a l'habitatge, un home de 32 anys i una dona de 45 anys van resultar ferits, el primer de caràcter greu i traslladat a l'hospital Moisès Broggi i la segona de menys gravetat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. Els fets van passar al número 11 de l'avinguda Primavera, on sembla que l'origen de la intoxicació vindria per una mala combustió de la caldera, que tenia la sortida d'aire directament al bany, on es va trobar la dona morta.

L'equip d'emergències va rebre l'avís al voltant de les nou del vespre. En arribar a l'habitatge, van trobar una dona morta al bany, on hi havia la sortida d'aire de la caldera. L'home ferit greu, de 32 anys, va patir també una intoxicació en intentar reanimar la dona. Pel que fa a la tercera persona ferida, una dona de 45 anys, aquesta va resultar ferida menys greu i el SEM la va traslladar a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

Al lloc, hi van treballar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres unitats del SEM i quatre unitats dels Mossos d'Esquadra i efectius de la policia local.

Incendi a Mataró

Per altra banda, dues persones han resultat ferides de caràcter lleu per inhalació de fum en l'incendi d'un habitatge aquest dijous a la matinada a Mataró, al número 8 del carrer Joan Maragall. Els Bombers han rebut l'avís a les 00.51 hores i els ferits van ser evacuats a l'hospital de Mataró.

L'incendi ha cremat un matalàs al forat de l'escala i el fum s'ha estès al llarg de tot el bloc que en total té set plantes. Al lloc, hi han treballat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.