Societat

El 25 d'Abril a Alacant reivindica la unitat dels Països Catalans

Un centenar de persones participen en la comemoració d ela Batalla d'Almansa sota el lema “Les arrels creixen des del Sud”.

Balls populars, la campanya “Som Països catalans”, parlaments i la Muixeranga commemoren el 25 d'Abril a les comarques del sud.

Un centenar de persones han participat aquest dissabte en la commemoració de la diada del 25 d'Abril a Alacant convocada per la Comissió Abril, que formen el Casal Tio Cuc, Joves d'Elx per la Llengua i la Comissió Abril d'Ibi.

L'acte s'ha celebrat a la plaça del 25 de Maig (plaça del Mercat) amb diferents parlaments que han defensat la llengua i cultura valencianes com a element d'identitat del País Valencià i la unitat dels Països Catalans el que s'ha fet palès amb la campanya “Som Països Catalans”.

A l'acte de hui s'ha omplert un mapa del País amb llibres que han donat els assistents a l'acte per al casal Tio Cuc.

Els balls populars amb el Grup de Danses d'Ibi i els nanos han posat la nota cultural d'un l'acte que ha cridat l'atenció de les moltes persones que a eixa hora compraven al mercat.

La commemoració del 25 d'Abril ha finalitzat amb la Muixeranga i una cercavila dels assistents fins al casal Popular Tio Cuc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.