Societat

Detinguda la conductora d'un camió per circular fent ziga-zagues per l'AP-7 durant més de 20 quilòmetres

Els agents van demanar que s'aturés, a través de senyals acústiques i lluminoses però la conductora, de 26 anys, nova fer cas

La dona va donar positiu en el control de drogues i va ser detinguda

La policia ha detingut una noia de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Sant Cugat del Vallès després que conduís de manera temerària i sota els efectes de les drogues per l'autopista AP-7 durant més de 20 quilòmetres. La jove va fer cas omís de les indicacions d'aturar el vehicle que li feien els agents, que van localitzar la noia quan els conductors van alertar de la presència del camió a l'AP-7 conduint d'un costat a l'altre de la via i envaint els carrils de forma sobtada. Els agents van requerir més suport policial per poder aturar el camió.

L'autopista AP-7, al peatge de Sant Sadurní d'Anoia, va rebre l'avís que diversos conductors havien vist un camió per l'AP-7, a l'alçada de Gelida, conduint fent ziga-zagues i que fins i tot havia impactat amb les tanques de protecció lateral de la via.

Els agents van localitzar el camió i van comprovar com la noia conduïa d'un costat a l'altre de l'autopista, envaint els tres carrils i posant en perill la vida dels altres conductors. Els agents van demanar que s'aturés, a través de senyals acústiques i lluminoses però la conductora, de 26 anys, nova fer cas de les advertències i va seguir circulant durant uns 20 quilòmetres. Llavors, els agents van poder aturar el camió amb més suport policial.

La conductora va donar positiu al control de drogues i va ser detinguda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.