Societat

Mor un menor al caure en una bassa a Alacant

El nen, d'11 anys, anava amb un altre menor d'uns 7 anys que va poder ser rescatat

Els dos menors van saltar una tanca per accedir a la bassa, on van caure

Un nen d'uns 11 anys va morir aquest diumenge a Onil (Alacant) al caure en una bassa, que estava encerclada per una tanca, i a la qual va accedir amb un altre menor d'uns 7 anys, que va poder ser rescatat. Segons fonts del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, cap a les 20.40 hores van rebre l'avís i un grup de busseig es va desplaçar fins a l'àrea recreativa de Santa Ana.

Segons sembla, els dos menors van saltar la tanca per accedir a la bassa, on van caure, i encara que el més petit va poder ser rescatat, el gran es va ofegar i el seu cadàver va ser rescatat pels bombers, que van finalitzar les seves tasques a les 23.29 hores.

Posteriorment, al voltant de les 1.50 de la matinada, el cos de la víctima, de nacionalitat algeriana, va ser traslladat a l'institut anatòmic forense per a la realització de l'autòpsia i, així, determinar les causes de la mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.