Societat

Montblanc també prepara una cadena humana per la independència

L'ANC organitza aquest esdeveniment pel proper 20 de juliol a les 7 de la tarda

L'entitat necessita unes 1.500 persones per envoltar l'1,4 km de muralla medieval que té la vila

Fa una crida a la participació a través d'un espot

Més cadenes per la independència. L'Assembla Nacional Catalana (ANC) de la Conca de Barberà està organitzant pel proper dissabte 20 de juliol a les 7 de la tarda una cadena humana al voltant de la muralla de Montblanc per reivindicar la independència de Catalunya. Aquest esdeveniment serà complementari a la gran cadena humana que travessarà Catalunya durant la diada de l'Onze de Setembre d'aquest any, ja que el seu recorregut, que va des de Port Bou fins a Alcanar, no passarà per la vila de Montblanc.

L'entitat necessita almenys 1.500 persones per envoltar l'1,4 km de muralla montblanquina i per aquest motiu ha gravat l'espot Envoltem la muralla, cadena humana per la independència per impulsar la participació. El vídeo, que des d'ahir es pot veure a Facebook, Twitter i Youtube, es va gravar al cas antic de Montblanc amb la participació de voluntaris de l'ANC i altres ciutadans que no van dubtar a col·laborar-hi espontàniament. Ha estat realitzat per Roger Vilanova, Eva Pomares, Núria Griso i Xavier Iborra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.