Societat

Nova edició de la Fira de La Malena i mercat medieval a Banyeres de Mariola

Hi haurà actuacions en directe a la plaça Major i una tomb pel castell a partir de fer-se de nit

Banyeres de Mariola viurà en el cap de setmana del 13 i 14 de juliol una nova edició de la Fira de La Malena i mercat medieval, convertint-se així en uns dels principals atractius de la celebració de les festes dedicades a Sta. Maria Magdalena, copatrona de la localitat.

Des del migdia de dissabte fins a boqueta nit de diumenge, els carrers cèntrics i els voltants del castell aprofitaran d'escenari natural per reviure la tradicional fira que s'organitzava en aquesta població des de segles anteriors amb motiu de la festivitat de La Malena. Una activitat comercial que en els darrers anys s'ha vist complementada amb el muntatge del mercat medieval que enguany corre a càrrec de l'empresa Balconet.

Segons han indicat fonts de l'organització, enguany hi ha prevista més participació d'empreses i associacions locals, i pel que fa a l'animació es compta amb el grup de música medieval Mermicolion i la CIA Papa Luna teatre. Així mateix, un dels principals focus d'animació serà l'actuació de Mara Aranda & Solatge, dissabte a les 10 de la nit a la plaça Major, i també, com a novetat, s'oferirà la visita teatralitzada al castell a partir de les 22.30 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.