Societat

Es denuncien problemes de càrrega i descàrrega en els comerços del centre de Dénia

Els botiguers exigeixen solucions i critiquen la mala imatge que dóna la vila al visitants i turistes

Compromís per Dénia dóna veu a les queixes dels comerciants de la zona centre de la ciutat per la dificultat que suposa que cada dia puguen carregar i descarregar les diferents mercaderies per als seus negocis. Compromís ha parlat sobretot dels problemes als carrers Loreto, Cop, Sant Josep o Plaça Constitució.

Segons han relatat els mateixos afectats, cada dia és un problema afegit el que es troben per a poder fer la seua feina. Els comerciants opinen que l'horari per a la càrrega i descàrrega és molt reduït i es veu afectat també per l'horari de les terrasses al carrer Loreto.

A tot açò s'afig que l'Ajuntament els ha vetat l'accés natural, que hauria de ser el carrer la Mar i la impossibilitat de que circulen vehicles per la plaça de la Constitució.

Compromís exigeix a l'ajuntament que solucionen aquest problema el més prompte possible perquè afecta l'economia local i també la imatge turística de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.