Societat

La recepta

Amb un toc d'Anís del Mono

EL BACALLÀ és el protagonista d'aquesta recepta del restaurant Hirus que inclou també el licor més tradicional que es fabrica a Badalona

La gastronomia tradicional catalana és plena de receptes de bacallà. La que proposa aquest restaurant del centre de Badalona especialitzat en cuina de mercat inclou el destil·lat més conegut de la ciutat, l'Anís del Mono, que afegeix el seu sabor característic a un plat de bacallà gratinat amb sofregit i patates, que forma part del receptari editat aquest any pel col·lectiu Forquilla Badalona. Es tracta d'una iniciativa d'un grup de propietaris de restaurants de la ciutat que tenen per objectiu promocionar l'oferta gastronòmica i convertir-la en un dels seus atractius turístics.

marta Membrives

Recepta: Bacallà a la badalonina
Restaurant Hirus. Plaça Assemblea de Catalunya, 5. Badalona
INGREDIENTS:
Lloms de bacallà, patates, cebes, alls, pebrot vermell, pa fregit, tomàquets, llorer, oli, pebre blanc, sal i Anís del Mono sec
El restaurant Hirus està situat al rovell de l'ou de Badalona, a tocar del museu de la ciutat i del seu extens llegat arqueològic d'època romana, que val la pena descobrir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.