Societat

Els Mossos detenen 17 joves francesos implicats en dues baralles a Salou i Vila-seca

Estan acusats de dels delictes de desobediència, lesions, atemptat contra l'autoritat i contra la seguretat viària

Els fets van tenir lloc el passat cap de setmana al costat d'un hotel de Salou i al pàrquing d'una discoteca de la Pineda, respectivament

Els Mossos d'Esquadra van arrestar el cap de setmana passat disset joves francesos que es van veure implicats en dues baralles multitudinàries, una a Salou i l'altra Vila-seca. Els detinguts estan acusats dels delictes de desobediència, lesions, atemptat contra l'autoritat i contra la seguretat viària.

Sis dels joves van ser detinguts la matinada del dissabte arran d'una baralla a l'entorn d'un hotel del carrer Valls de Salou.

Els altres van ser arrestats diumenge a la nit després d'una disputa al pàrquing d'una discoteca de La Pineda de Vila-seca. La baralla es va desencadenar a les sis de la matinada i alguns dels participants, tots ells ciutadans francesos d'origen magribí, van utilitzar armes blanques i punys americans. L'incident va activar els antiavalots dels Mossos d'Esquadra i el balanç va ser de deu ferits, un dels quals amb un tall al coll, i onze detinguts. Dos dels participants van fugir en un cotxe i van intentar atropellar a dos agents.

La policia assegura que es tracta d'episodis puntuals i en el marc de la violència demostrada per aquests grups assenyalen que “es barallen entre ells per divertir-se” i en comptades ocasions agredeixen “a algú aliè al grup”. “No són una banda organitzada”, puntualitza.

Aquests joves pied noirs procedeixen dels suburbis de les ciutats del sud de Franças i “ja fa molts anys que vénen uns dies a Salou de vacances”. “Mai són els mateixos i estem preparats”, expliquen els Mossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.